MONEYMONEY
το ανατρεπτικό
Λίγα λόγια για εμένα
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Πριν διαβάσετε οτιδήποτε σας ενημερώνω πως όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο blog και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις που τα γράφει ο υπογράφων ως Σκορπιός και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές ή την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη του blog moneymoney και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη.


24701 αναγνώστες
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013
22:43

   

ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΠΩς  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΗΚΑ ΤΑ ΜΜΕ  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ  ......ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ !!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ  ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!

 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
9937 αναγνώστες
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012
14:42

Η άνοδος του ΧΑ,         για μια ακόμη φόρα,  βρήκε πολλούς επενδυτές, από-επενδυμένους  και με το χαρακάκι στο χέρι, προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τον πάτο του βαρελιού.

Για άλλη μια φορά, η άνοδος συντελείτε  με τα φόβου θεού και με την πλάτη, τοίχο-τοίχο. Αυτά τα χαρακτηριστικά της ανόδου (φόβος, διστακτικότητα κλπ)  προσδίδουν σε αυτούς που την μυρίστηκαν, την βεβαιότητα πως, αν ο ftse διασπάσει το 280-90, δεν θα μείνει πλέον στο 350. Η πεποίθηση μου είναι πως τότε, απνευστί, θα πάει σε δυσθεώρητα ύψη.

Επομένως, οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν ήλιο με βροχή. Οι δείκτες  εν μέσω κινδυνολογίας, τσουκου-τσουκου, θα ανεβαίνουν  μέχρι τις κρίσιμες αντιστάσεις ( που είναι της πάσης γνωστές). Οι δε  πιθανές διορθωσούλες,  αφενός μεν θα  αποτρέπουν  την είσοδο σε αυτούς που θάθελαν να μπουν, και από την άλλη,  θα αναγκάσει  αυτούς που  εισήλθαν νωρίς και καταγράφουν θηριώδη κέρδη, να εξέλθουν.

Πιστεύεται  πως ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΙΝΛΟΤ και λοιπές δυνάμεις, έχουν ξεμείνει από καύσιμα;

 

Σκορπιός ο σκόρπιος ……(κοινός, ο έχων διασπορά κινδύνου, βρε αδελφέ!!!)

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
751 αναγνώστες
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012
23:09

 
 

Ερώτηση του υπεύθυνου τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, βουλευτή περιφέρειας Αττικής Παύλου Χαϊκάλη προς τον υπουργό εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας.
logo1oek
Θέμα: «Ενσωμάτωση Δομών ΟΕΚ και ΟΕΕ στον οργανισμό του ΟΑΕΔ»


Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του ΟΕΚ και ΟΕΕ οι Οργανισμοί Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας καταργήθηκαν, ως Ν.Π.Δ.Δ. μετά από συνεχή κοινωνική δράση 70 και πλέον ετών, βάσει των άρθρων 1§6 και 2§1 του ν. 4046/12, σε εκτέλεση των ρυθμίσεων του Κεφαλαίου Ε’ «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις», παράγραφος 29 του Μνημονίου Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής και του Κεφαλαίου 4 «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις για την Ενίσχυση της Ανάπτυξης» παράγραφος 4.1 «Διασφάλιση της ταχείας προσαρμογής της αγοράς εργασίας και ενίσχυση των θεσμών της αγοράς εργασίας» του Μνημονίου Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής, τα σχέδια των οποίων εγκρίθηκαν κατά την παρ. 2 του άρθρου 1 και προσαρτήθηκαν, ως παράρτημα στο N.4046/212.

Σύμφωνα επίσης με την ίδια ενημέρωση ήδη από 8/3/12 το όργανο αυτό μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απογράψει και έχει ήδη απογράψει το 85% της ακίνητης (οικόπεδα, αδιάθετες κατοικίες, καταστήματα και αίθουσες συγκεντρώσεων) και κινητής περιουσίας, καθώς και το 60% των εμπραγμάτων δικαιωμάτων του πρ. ΟΕΚ, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 10 δις Ευρώ περίπου.

Τέλος η υπουργική απόφαση για την ενσωμάτωση στον ΟΑΕΔ των δομών των οργανισμών αυτών ακόμη εκκρεμεί.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός


1. Με ποια λογική δεσμευτήκατε μνημονιακά να καταργηθεί ένας οργανισμός με 10 δις ευρώ ακίνητη περιουσία;

2. Γιατί καθυστερεί η ενσωμάτωση των δομών στον οργανισμό του ΟΑΕΔ

3. Προτίθεστε να διατηρήσετε τις δομές ως έχουν ή θα προβείτε στην κατάργησή τους και εάν ναι αυτό θα σημάνει απολύσεις εργαζομένων;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
813 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012
01:33

Σε πολιτικό επίπεδο θα έλεγα ότι, εάν οι πολιτικοί μας, είχαν αφιερώσει έστω και το 20%  της φαιάς ουσίας, που καταναλώθηκε για να βρεθεί ο τρόπος του πώς θα  ανακοινωθούν  τα μέτρα των 12 δις, αλλά για να βρεθεί μια  άλλου είδους   βιώσιμη λύση  σε συνδυασμό με ανάπτυξη, τότε στον τομέα αυτό, θα είχαμε πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα .

Όμως εδώ στην Ελλάδα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μας δηλώνουν διαρκώς  και με κάθε τρόπο ότι, 10 οικογένειες κάνουν κουμάντο και ότι τα συμφέροντας τους αυτό τον καιρό είναι  οι φιλίες με τον αμερικανογερμανικό άξονα και τον νεοφιλελευθερισμό τρομάρα τους.

Βρε άντε στο διάολο όλοι σας!!!

Στα του χρηματιστηρίου, όπως σωστά είχαμε διαβλέψει, η άνοδος θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό. Καλό είναι ΛΟΙΠΌΝ  να τσιμπολογάμε, μπας και βγάλουμε κανένα σπασμένο και κανένα χαράτσι !!!Αφού το θέλουν και το θέτουν έτσι το θέμα, εμείς θα κρατάμε ομπρέλα, όταν βρέχει ευρώ;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
629 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
22:44

 

Στο  προηγούμενο άρθρο μου, είχα επισημάνει το γεγονός μιας επικείμενης ανόδου του ΧΑ, η οποία θα θα ξεκινούσε πιθανόν από την Δευτέρα 4/6.

Μετά την παράξενη και απότομη πτώση της Δευτέρας και Τρίτης (για να θολώσουν τα νερά), άρχισε μια ήρεμη, ύπουλη αλλά και αναγκαία άνοδος, η οποία και κορυφώνεται κατ΄άλλους, πιθανόν, τις μέρες αυτές. Η δική μου άποψη μου είναι πως, έχει και άλλο πάνω, έως και πολύ πάνω θα έλεγα, αλλά επειδή είμαι ρεαλιστής, θα εφιστούσα προσοχή.
 
Πολλά πράγματα δεν έχουν αλλάξει προς το θετικό, αντίθετα, η πολιτική και η οικονομική κατάσταση βαίνουν  προς το χειρότερο, με κίνδυνο εντός των ημερών η κοινωνική αντίδραση να εξελιχθεί σε εκρηκτική. Όμως κάτι τέτοιες στιγμές είναι που τα χρηματιστήρια ανεβαίνουν (όπως Αμέρικα). Τώρα που ο φόβος έχι κυριεύσει τους πάντες, τώρα που το μαύρο χρήμα είναι εκτός, τώρα θα γίνει αυτό που κανείς δεν είχε προβλέψει.

 

Λοιπόν τσιμπολογάμε (οι παλιοκαραβάνες βέβαια τσιμπολογάνε από καιρό) με ορίζοντα για τους τολμηρούς τις 3.200 μον σε επίπεδο Γενικού δείκτη  και τις 350 μον για ftse20 και ο θεός βοηθός.

 

 

 

 

Ο προφήτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
4 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 9123456789>

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις